BEGELEIDEN

 

BEGELEIDEN VAN LEERTRAJECTEN

Leren is méér dan een training volgen. Je moet het geleerde ook in de praktijk brengen. De oplossing? Begeleiding.

LEIDERSCHAP

 
Managers leren beter in de praktijk
Managers blijken vooral te leren in de praktijk. Daarom moet hun leertraject zoveel mogelijk versmolten zijn met hun dagelijkse praktijk. Ons motto is dan ook: Managemente Development: van de hei naar de werkplek.

Jij en de organisatie
Jouw ontwikkeling hangt samen aan de organisatie waar jij deel van uitmaakt, en die zelf ook een ontwikkeltraject aflegt. In een MD-traject krijg je een uitdagende werkopdracht die twee resultaten oplevert: één voor jezelf en één voor je organisatie.

Talenten
Talenten zijn mensen die met kop en schouders boven hun collega's uitsteken. Daar moet je het beste uit halen. Dat is goed voor je organisatie en voor het talent. Zo houd je uitmuntende mensen binnen en bied je hen een uitdagende loopbaan.

Meer hoe ' spot' je talenten? en hoe kunnen zij hun mogelijkheden optimaal ontwikkelen? Vragen die wij samen met jou in de praktijk beantwoorden.

Meer weten?
Kijk bij blogs en best-practices voor onze aanpak in de praktijk. Weten hoe je het effect en rendement van deze investering in kaart brengt? Neem contact op met Hans Prinsen

SALES DEVELOPMENT

 
Wij vinden dat sales een kwestie is van lef, lol en een lange adem. Dat is ook het uitgangspunt van onze leer-werktrajecten waarmee je de commerciële slagkracht kunt vergroten. Als specialist in trajecten voor de zakelijke en professionele dienstverlening, met als doelgroep professionals die diensten aanbieden. Hoogwaardige verkoop, die dicht tegen adviseren aanligt.

Voor professionals: alles draait om de juiste houding
Wij richten ons op individuele medewerkers of op functionele teams. In de trajecten voor medewerkers, zoals adviseurs of accountmanagers, besteden wij niet alleen aandacht aan gesprekstechnieken en commerciële vaardigheden. Juist houdingsaspecten staan centraal. Zoals het lef om jezelf te zijn in een commercieel gesprek.

Voor managers: coaching op sales leadership
Bij functionele teams, zoals de binnendienst, de buitendienst of een marktteam, staat het versterken van de managementrol centraal. We coachen en begeleiden de manager op sales leadership. Samen met de manager trainen wij het team.

Onze pragmatische aanpak verdient de investering al vaak tijdens het traject terug. Onze trajecten leiden tot:
  • Meer bezoekafspraken
  • Meer offertes
  • Meer omzet
  • Een hogere marge.

Meer weten?
Kijk bij blogs en best-practices voor onze aanpak in de praktijk. Weten hoe je het effect en rendement van uw investering in kaart brengt? Neem contact op met Paul Aartsen

TALENT DEVELOPMENT

 
Talentontwikkeling uit het oogpunt van continuïteit
Tijdige en adequate opvolging van zittende leidinggevenden? Talentontwikkeling van high-potentials vindt in veel organisaties al jaren plaats, onder meer in de vorm van Management Development. Wij ontwikkelen innovatieve leervormen waarmee werken en leren verbonden worden. Zo ontwikkelen talenten zich ook door uitdagende opdrachten in hun dagelijks werk.

Talentontwikkeling door interne mobiliteit
Interne mobiliteit is een van de meest gebruikte instrumenten om talenten binnen een organisatie te ontwikkelen. Hierdoor kan talent zich verspreiden in de organisatie. Dit draagt bij aan de vermindering van de ‘silo-mentaliteit'. Wij koppelen carrièreontwikkeling en -planning aan persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Talent benutten maakt moeiteloos productief en effectief
Uit onderzoek weten we dat zelfvertrouwen groeit door bewustzijn van talent. Hierdoor gaan medewerkers gemakkelijker nieuwe uitdagingen, rollen en taken aan die in het verlengde liggen van hun talent. Dat maakt hen productiever en effectiever met minder stress.

Wij bieden eenvoudige en praktische instrumenten waarmee medewerkers op hun talenten kunnen reflecteren. Dat helpt bij het maken van uitdagende (resultaat)afspraken die stoelen op de unieke talenten in het team. Met deze aanpak kan je team en organisatie gemakkelijker hun doelstellingen halen.

Meer weten?
Kijk bij blogs en best-practices voor onze aanpak in de praktijk. Weten hoe je het effect en rendement van je investering in kaart brengt? Neem contact op met Paul Aartsen

PROJECTMANAGEMENT

 
Met goed projectmanagement werk je efficiënt aan een product van hoge kwaliteit. Organisaties moeten zich steeds sneller aanpassen aan hun klanten, markt en omgeving. Veranderingen gaan sneller en in die snelheid vraagt de business om snel met flexibele oplossingen te komen. Naast de projectmanagement-methode ADDIE werken we steeds vaker met de SCRUM-methode. Bij ons draait projectmanagement altijd om sneller leeroplossingen te leveren, die wendbaar zijn en daardoor continu verbeteren. We gebruiken resultaten om bij te sturen in onze leeroplossingen.

De stappen binnen projectmanagement: - Start van het project: Bepaling van de omvang/scope van het project - Planning van het project: Opdeling van het project in verschillende fasen en/of deelprojecten - Uitvoering van de werkzaamheden (en de deelprojecten) in de verschillende fasen - Opvolging van de projectvoortgang - Beëindiging, eventuele verslaglegging of aflevering van een ander eindproduct

Meer weten?
Kijk hier bij blogs en best-practices voor onze aanpak in de praktijk. Weten welke vorm van projectmanagement bij jouw casus past? Neem contact op met Annemiek van Kaam
[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]