Arjeh Mesquita

 
Arjeh
 
 

Arjeh Mesquita

Adviseur

0346 217000


Al meer dan 20 jaar ben ik gefascineerd door het ontwikkelen van mensen en organisaties. Het mooie aan ‘ont-wikkel-en’ is dat het gaat om het zichtbaar maken van wat er al in zit. Wanneer je mensen en teams ziet in hun potentie en je daarop focust, zijn er in korte tijd spectaculaire resultaten mogelijk. Ik kan me heel nederig voelen daar een bijdrage aan te leveren in een veelheid van rollen: als trainer, procesbegeleider, coach/counselor of adviseur.

Het ontwerpen/ontwikkelen van opleidingsmateriaal in combinatie met het geven van trainingen stelt mij nog meer in staat flexibel om te gaan met kritische vragen. Ik stel altijd het belang van de deelnemer voorop door waar mogelijk de training aan te passen op het individu. Dit betekent de deelnemer in de training aanspreken op zijn kwaliteiten zodat hij er direct mee aan de slag kan. Deze ervaringen leiden ertoe dat de deelnemer zich ontwikkelt op de gebieden waar hij dat nodig vindt. Tegelijkertijd behoud ik hiermee de aandacht van de deelnemer. Twee essentiële aspecten voor een succeservaring van de lerende.

'Wie vaak stilstaat, komt verder'

 
  • Hogeschool Utrecht Sinds de introductie van performance management op de Hogeschool Utrecht trainde ik vele tientallen leidinggevenden inhet hanteren van het instrument en het doorzien van deleiderschapsvragen die je ermee kunt oplossen. Veel gewerkt metrollenspelacteurs om training te verrijken.
 
  • Randstad Ontwikkelen en uitvoeren van 10+ train de trainer trainingen.
 
  • Gemeente Amsterdam Ontwikkelen en begeleiden van diverse zeer uiteenlopendegroepsinterventies in het kader van een grootschalige veranderingdie meerdere jaren in beslag nam. Doelstelling was de organisatiete leren omgaan met grote onzekerheid. Gewerkt met directie,management, medewerkers met uiteenlopende didactischewerkvormen waaronder theater, muziek, creatieve werkvormen,large scale interventions
 

Contact

Verder praten? Neem contact met ons op!

Social media

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

EMC
EMC