Arjeh Mesquita

 
Arjeh
 
 

Arjeh Mesquita

Adviseur

0346 217000


Creëren
Al meer dan 20 jaar ben ik gefascineerd door het ontwikkelen van mensen en organisaties. Ik stel altijd het belang van de deelnemer voorop door waar mogelijk de training aan te passen op het individu. Dit betekent: de deelnemer in de training aanspreken op zijn/haar kwaliteiten zodat hij/zij er direct mee aan de slag kan. Ik creëer succeservaringen.

Genieten
Het mooie aan ‘ontwikkelen’ is dat het gaat om het zichtbaar maken van wat er al in zit. Wanneer je mensen en teams ziet in hun potentie en je daarop focust, zijn er in korte tijd spectaculaire resultaten mogelijk. Daar geniet ik van.

Tevreden zijn
Ik ben tevreden als ik een bijdrage kan leveren (als trainer, procesbegeleider, coach/counselor of adviseur) aan een succeservaring van de lerende.

Matchen
Waarom EMC Performance en ik zo goed bij elkaar passen? Omdat EMC mij niet in een keurslijf dwingt, maar mij de kans geeft me voluit op de deelnemer en zijn/haar leerbehoefte te richten. Dat ik de klant de aandacht kan geven die hij/zij verdient, dat zorgt dat EMC en ik zo goed bij elkaar passen.

'Ik creëer succeservaringen'

 
  • Hogeschool Utrecht Sinds de introductie van performance management op de Hogeschool Utrecht trainde ik vele tientallen leidinggevenden inhet hanteren van het instrument en het doorzien van deleiderschapsvragen die je ermee kunt oplossen. Veel gewerkt metrollenspelacteurs om training te verrijken.
 
  • Randstad Ontwikkelen en uitvoeren van 10+ train de trainer trainingen.
 
  • Gemeente Amsterdam Ontwikkelen en begeleiden van diverse zeer uiteenlopendegroepsinterventies in het kader van een grootschalige veranderingdie meerdere jaren in beslag nam. Doelstelling was de organisatiete leren omgaan met grote onzekerheid. Gewerkt met directie,management, medewerkers met uiteenlopende didactischewerkvormen waaronder theater, muziek, creatieve werkvormen,large scale interventions
 

Contact

Verder praten? Neem contact met ons op!

Social media

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]
EMC
EMC