Afra Schipper

 
Afra-Schipper
 
 

Afra Schippers

Adviseur

0346 217000


Actie-onderzoek, dat is hoe ik graag te werk ga. Dat betekent dat ik luister naar hetgeen de klant beoogt, het geheel en dan de delen beschouw, onderzoek wat er al is en werkt en vervolgens in actie kom. En dan al werkenderweg, opnieuw het geheel overzien, verder onderzoeken, bijstellen en weer verder werken op weg naar Rome. Ik vind het cruciaal dat wat er wordt bedacht of gemaakt, gewoon werkt. Daarvoor ga ik met het resultaat voor ogen, de organisatie in, spreek ik mensen, maak ze enthousiast, betrek ze in het proces, zet ze in op hun kracht en zorg dat uiteindelijk het ook zonder mij werkt. Daarbij straal ik rust uit, schakel op diverse niveaus en weet veel voor elkaar te krijgen. Afra is associé van EMC en eigenaar van GRAS organisatieontwikkeling

'Vele wegen leiden naar Rome.'

 
Mijn oog voor kwaliteit en potentieel maken me bekwaam in talent development. Het feit dat ik 7 jaar leiding heb gegeven, zorgt ervoor dat ik me op mijn gemak voel in tijdelijke (leidinggevende) posities.
  • Projectleider TenneT Academy bij TenneT
  • Procesbegeleider MD-traject bij CNV Vakmensen
  • Interim Young Talent Manager bij Alliander
“Afra beweegt zich uitstekend in organisaties, heeft een no-nonsense stijl, is optimistisch, pragmatisch en creatief in de wegen die ze bewandelt, de middelen die ze daarbij gebruikt.”
 

Contact

Verder praten? Neem contact met ons op!

Social media

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

EMC
EMC