Vacature: ADVISEUR LEREN & ONTWIKKELEN – ONTWERPER/ONTWIKKELAAR

vacature
 
Linkedin EMC vacature
 

De ontwikkeling van mensen en het verbeteren van processen op de werkvloer staan centraal in onze opdrachten. Vind jij GELUK in werken bij verschillende opdrachtgevers? En is het jouw AMBITIE om passende en verrassende leervormen in te zetten? Dan zoeken wij jou als:

adviseur –  ontwerper/ontwikkelaar (m/v)

32- 40 uur pw

 

Wat ga je doen?

Je adviseert over performance vraagstukken van de klant. Je ontwerpt en ontwikkelt maatwerk HRD oplossingen, zoals leertrajecten, ontwikkeltrajecten en trainingen ondersteund door (digitale) leermiddelen. Je werkt hierbij meestal in huis bij de klant, zodat je makkelijk samenwerkt met de klant. Je gaat complexe projecten niet uit de weg, want je ontvangt hierbij ondersteuning van een meer ervaren collega. De rol van projectmanager pak je gemakkelijk op en naast adviseren, ontwerpen, ontwikkelen en projectmanagement is de acquisitie van (vervolg)opdrachten en productontwikkeling iets wat je makkelijk afgaat.

 

Wie ben jij?

Je bent onderwijskundige en/of bedrijfskundige en je hebt minimaal vier tot zes jaar werkervaring in het vak. Je hebt een aantoonbaar (commercieel) netwerk en je kunt goed plannen. Ervaring met het 70:20:10-model van Charles Jennings en met Rendement van leren is een pré.

 

Herken jij je in onze belofte: ‘EMC verbetert prestaties!’?

Dan betekent dit dat jouw zichtbare resultaten bepalend zijn voor je aanpak. We geloven namelijk dat leren leidt tot een betere manier van presteren als het leerproces verweven is met het dagelijkse werk. Daarom organiseren wij leeractiviteiten in en rond het werk of halen we het werk naar de leeractiviteiten. We kijken bij onze opdrachtgevers naar wat al werkt en wat aanwezig is in de organisatie. Op die manier maken we gebruik van expertise, ervaring en talenten van onze klanten en de keten waarin ze werken. In onze projecten leveren we snel eerste concrete resultaten en bruikbare producten, waarbij we het belangrijk vinden dat tijdens het project aanpassingen mogelijk zijn met behoud van snelheid en kwaliteit van het product. We gebruiken hierbij graag methodes als design thinking en Scrum.

 

Wij bieden

  • Een inspirerende en professionele werkomgeving; wij vinden het belangrijk om met en van elkaar te leren. Zo organiseren we een keer per maand een collega dag. Deze dag biedt ruimte om ervaring uit te wisselen en bij te dragen aan vernieuwingen binnen onze eigen diensten.
  • Een opleiding tot onderwijskundig Scrum master.
  • Een jaarlijkse minitrip waarbij we een paar dagen met elkaar een werkvakantie houden.
  • Variatie in je werk, dat bestaat uit het uitvoeren van opdrachten voor diverse klanten, projectmanagement, acquisitie en productontwikkeling.
  • Naast standaard arbeidsvoorwaarden, een fit-budget & een goede-doelen-budget.

 

Reageren?

Solliciteer vóór dinsdag 15 oktober per e-mail naar: cmansvelder@emcperformance.nl of per post naar EMC Performance, t.a.v. mevrouw C.W. Mansvelder, Groenekanseweg 85, 3737 AC Groenekan. Voor vragen kun je contact opnemen met Stephan Obdeijn, telefoon 0346 217 000.

 

EMC
EMC