Vacature: ADVISEUR LEREN & ONTWIKKELEN – ONTWERPER/ONTWIKKELAAR

Deze vacature is inmiddels ingevuld. 

Wil je toch graag werken bij ons? Een open sollicitatie kan altijd. Stuur je motivatie en CV naar cmansvelder@emcperformance.nl.

Ben jij een onderwijs- of bedrijfskundige? En vind jij werken voor verschillende opdrachtgevers leuk? Lees dan verder…

Wij zoeken een stevige adviseur die continu kijkt naar performanceverbetering van onze opdrachtgevers. Weet jij in iedere situatie hoe en waarmee onze opdrachtgevers betere bedrijfsresultaten behalen? Dan zoeken wij jou!

ADVISEUR LEREN EN ONTWIKKELEN-  ONTWERPER/ONTWIKKELAAR 32 UUR P/W

Om de performance van organisaties te verbeteren weet jij vanuit jouw achtergrond als bedrijfs- of onderwijskundige passende oplossingen te vinden. Je adviseert bedrijven over performancevraagstukken waarbij je bekijkt hoe je het bestaande bedrijfsresultaat kunt verbeteren. Op basis van deze adviezen ontwerp en ontwikkel je maatwerk HRD-oplossingen, zoals leer- en ontwikkeltrajecten en trainingen ondersteund door (digitale) leermiddelen. Je houdt van afwisseling dus je bent graag bij onze verschillende opdrachtgevers in huis. Jij houdt graag regie over jouw projecten, dus de rol van projectmanager kost jou geen enkele moeite. Je hebt een neus voor nieuwe opdrachten bij onze opdrachtgevers en je wilt het van de daken schreeuwen dat jij samen met ons écht bijdraagt aan performanceverbetering. Het is voor jou geen enkel probleem om jezelf en EMC te positioneren.

Jouw ervaring

Je hebt een diploma bedrijfskunde of onderwijskunde. In de afgelopen vijf jaar als adviseur op het gebied van leren en ontwikkelen heb je een aantoonbaar (commercieel) netwerk opgebouwd. Ervaring met het 70:20:10-model van Charles Jennings en met Rendement van leren is een pré. Jij creëert performanceverbetering door middel van aansprekende leeroplossingen. Herken je jezelf hier nog steeds in? Lees dan verder om te zien of wij een match zijn.

Over EMC Performance

Wij zijn al meer dan 30 jaar expert in het verbinden van organisatieprestaties met leren. Dit betekent dat zichtbare resultaten bepalend zijn voor onze aanpak. We geloven dat prestaties verbeteren als leren verweven is in ons dagelijks werk. Daarom organiseren wij leeractiviteiten in of rond het werk of halen we het werk naar de leeractiviteiten. Hierbij sluiten we aan bij wat al werkt en aanwezig is in de organisatie. Bij voorkeur ontdekken we samen met onze klanten hoe we optimaal leren. Onze aanpak is flexibel. Door in te spelen op de veranderingen in de markt leveren we snel eerste concrete resultaten en bruikbare producten op. Van onze fouten leren we en we vinden het belangrijk om tijdens het project aanpassingen te doen met behoud van snelheid en kwaliteit van het product.

Maatwerk voorop

Wij ondersteunen bedrijven bij het oplossen van onderwijskundige vraagstukken waarin maatwerk voorop staat. Vind jij het leuk om te werken voor opdrachtgevers zoals ASML, ABN AMRO, KLM, UWV en EY? Dat is mooi, want dan pas jij tussen onze ruim 30 adviseurs, ontwerpers, ontwikkelaars en coaches met een passie voor werkleren.

Nieuwsgierig geworden? Vraag gerust naar onze…

• inspirerende en professionele werkomgeving;
• mogelijkheden om je verder te ontwikkelen;
• goede arbeidsvoorwaarden zoals EMC-fit, extra bijdragen voor het goede doel waar jij actief voor bent.

Reageren?

Solliciteer vóór 19 mei per e-mail naar: cmansvelder@emcperformance.nl of per post naar EMC Performance, t.a.v. mevrouw C.W. Mansvelder, Groenekanseweg 85, 3737 AC Groenekan. Voor vragen kun je contact opnemen met Paul Aartsen, telefoon 0346 217 000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.