Abbie Vanhoutte

''Ik creëer verbinding''

Creëren
Als Learning & Development professional met een achtergrond in Industrial Design houd ik ervan om op een creatieve manier effectieve oplossingen te bedenken voor uitdagende vraagstukken. Ik gebruik dagelijks mijn designer skills om te doen waar ik blij van word: het creëren van leerervaringen waardoor mensen, teams en organisaties groeien.


Genieten
Ik kan enorm genieten van (samen)werken in projecten. Als outdoor liefhebber zie ik een project als een expeditie naar een bergtop. Je bepaalt samen een uitdagend doel waar je in etappes naartoe werkt. Onderweg moet je creatief zijn en volhardend. Soms moet je een stapje terugnemen of een andere route bepalen of hulpmiddelen inschakelen. Als team vul je elkaar aan en raak je op elkaar ingespeeld. Elke behaalde etappe is een klein succes en op de top is het prachtige uitzicht de ultieme beloning voor alle inspanningen. Genieten van het resultaat én de weg er naartoe!

Tevreden zijn 
Ik ben tevreden als ik het maximale resultaat uit een situatie kan halen. En ik ben trots als dat resultaat het verschil maakt en dus mensen helpt en inspireert.


Matchen
Waarom EMC Performance en ik zo goed bij elkaar passen? Door een gedeelde visie en mindset! We staan voor innovatie in L&D en maken leren leuk en toekomstbestendig. We geloven in leren op de werkplek, design thinking en we houden de focus op impact. Door te investeren in autonomie, samenwerking en fun wordt onze expertise nog sterker!

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email