De meest persoonlijke leermethode

 Area9  is  een leerplatform voor adaptieve e-learnings. Door kunstmatige intelligentie in te zetten voor het verzamelen en analyseren van persoonlijke data, krijgen wij inzicht in de kennis van jou als gebruiker. Dit combineren wij met de kennis uit cognitief onderzoek over hoe ons brein werkt, hoe wij kennis tot ons nemen en hoe wij onthouden. Organisaties besparen tijd en geld door medewerkers een real-time gepersonaliseerde leerervaring te bieden waardoor het effect net zo groot wordt als het hebben van een persoonlijke leraar.   

Hoe werkt het?  

Wij stellen vragen waardoor ons systeem op individueel niveau continu data verzamelt en verwerkt. Wij kijken bijvoorbeeld naar de tijd die je nodig hebt voor het geven van een antwoord en naar hoe intensief de aangeboden kennisbron wordt gelezen. Als deelnemer van ons systeem vragen we je ook hoe zeker je bent van je antwoord. Door dit te combineren met de daadwerkelijke juistheid van het gegeven antwoord creëren wij inzicht in de bekwaamheid.   

Met al deze data en patronen kan het algoritme gaandeweg het beste pad  bepalen om alle leerdoelen te beheersen en 100% bekwaamheid te bereiken.   

Kracht van herhalen  

Je krijgt als lerende kleine modules aangereikt om jouw kennis op peil te houden en te verankeren in je geheugen. Die herhalingen komen voort uit jouw persoonlijke data zodat de focus precies ligt op de leerdoelen die je lastig vindt.  

Meten is weten  

Als gebruiker ontvang je continu feedback en inzicht in jouw voortgang en prestatie. De verzamelde data worden gebruikt om het meest optimale leerpad te bepalen. Ook maken we tijdens dit leerproces analyses en rapportages zodat je inzicht krijg in jouw leerperformance of dat van je team en organisatie.   

Ervaar het zelf! 

Zelf ervaren hoe adaptief leren werkt? Ontvang gratis toegang tot onze module waarin je heel veel leert over wijn en je nóg meer kunt genieten van een goed glas met vrienden en familie. Stuur een mail naar pjanssen@emcperformance.nl en maak kennis met Area9. 

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email