Vacature: MEDIOR ADVISEUR – ONTWERPER/ONTWIKKELAAR (32 UUR P/W)

Ben jij een onderwijs- of bedrijfskundige die fouten durft te maken? Dan zoeken wij jou!

Geloof jij in continu verbeteren? Wij ondersteunen onze opdrachtgevers bij het verbeteren van hun bedrijfsresultaten. Zie jij fouten als kans om steeds een beetje beter te worden? Bekijk dan onderstaande functie.

MEDIOR ADVISEUR –  ONTWERPER/ONTWIKKELAAR 32 UUR P/W

Om de performance van organisaties te verbeteren weet jij vanuit jouw achtergrond als bedrijfs- of onderwijskundige passende oplossingen te vinden. Je adviseert bedrijven over performancevraagstukken waarbij je bekijkt hoe je het bestaande bedrijfsresultaat kunt verbeteren. Op basis van deze adviezen ontwerp en ontwikkel je maatwerk HRD-oplossingen, zoals leer- en ontwikkeltrajecten en trainingen ondersteund door (digitale) leermiddelen. Je houdt van afwisseling dus je bent graag bij onze verschillende opdrachtgevers in huis. Je wilt regie houden over jouw projecten, dus de rol van projectmanager kost jou geen enkele moeite. Je hebt een neus voor nieuwe opdrachten bij onze opdrachtgevers en je wilt het van de daken schreeuwen dat jij samen met ons écht bijdraagt aan performanceverbetering. Het is voor jou geen enkel probleem om jezelf en EMC te positioneren.

Jouw ervaring
Je maakt na minimaal vijf jaar werkervaring nog steeds fouten waardoor je steeds beter wordt. Je hebt een afgeronde studie bedrijfskunde, onderwijskunde of een vergelijkbare opleiding. Daarnaast heb je fouten gemaakt in sales waardoor je nu een aantoonbaar (commercieel) netwerk hebt. Ervaring met het 70:20:10-model van Charles Jennings en met Rendement van leren is een pré. Jij creëert performanceverbetering door middel van aansprekende leeroplossingen. Herken je jezelf hier nog steeds in? Lees dan verder om te zien of wij een match zijn.

Over EMC
Wij zijn al meer dan 30 jaar expert in het verbinden van organisatieprestaties met leren. Dit betekent dat zichtbare resultaten bepalend zijn voor onze aanpak. We geloven dat prestaties verbeteren als leren (lees fouten maken) verweven is in ons dagelijks werk. Daarom organiseren wij leeractiviteiten in of rond het werk of halen we het werk naar de leeractiviteiten. Hierbij sluiten we aan bij wat al werkt en aanwezig is in de organisatie. Bij voorkeur ontdekken we samen met onze klanten hoe we optimaal leren. Onze aanpak is flexibel. Door Agile te werken leveren we snel eerste concrete resultaten en bruikbare producten op. Van onze fouten leren we en we vinden het belangrijk om tijdens het project aanpassingen te doen met behoud van snelheid en kwaliteit van het product.

Maatwerk voorop
Wij ondersteunen bedrijven bij het oplossen van onderwijskundige vraagstukken waarin maatwerk voorop staat. Vind jij het leuk om te werken voor opdrachtgevers zoals ASML, ABN AMRO, KLM, UWV en EY? Dat is mooi, want dan pas jij tussen onze ruim 30 adviseurs, ontwerpers, ontwikkelaars en coaches met een passie voor werkleren.

Nieuwsgierig geworden? Vraag gerust naar onze…
• inspirerende en professionele werkomgeving;
• mogelijkheden om je verder te ontwikkelen;
• goede arbeidsvoorwaarden zoals EMC-fit, extra bijdragen voor het goede doel waar jij actief voor bent.

Reageren?
Solliciteer vóór 19 maart 2018 per e-mail naar: cmansvelder@emcperformance.nl of per post naar EMC Performance, t.a.v. mevrouw C.W. Mansvelder, Groenekanseweg 85, 3737 AC Groenekan. Voor vragen kun je contact opnemen met Paul Aartsen, telefoon 0346 217 000.

EMC
EMC

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *