Over EMC

EMC ontwikkelt performance!

EMC is al 30 jaar expert in het verbinden van organisatieprestaties met leren! Dit doen wij door de performance te ontwikkelen van managers en/of medewerkers waarmee we organisaties helpen hun doelstellingen te realiseren.

Bij EMC werken ruim 20 adviseurs, ontwikkelaars, coaches en trainers met een passie voor werkleren. Door onze brede aanpak en jarenlange ervaring kunnen we voor elke situatie en elk moment een passende en praktische leeroplossing ontwikkelen en uitvoeren, waarin de werkpraktijk altijd centraal staat.

EMC ondersteunt je o.a. met:

  • Het uitvoeren van L&D analytics die het rendement van leren zichtbaar maken
  • De actieve rol voor lijnmanagement op het gebied van performance support
  • Projectleiderschap op het gebied van 70:20:10

EMC is opgericht in 1985 en is gevestigd in Huize Voordaan in Groenekan, bij Utrecht.

 

EMC gaat voor kwaliteit!

 

NTRO-logo
EMC is aangesloten bij de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO). De NRTO is de overkoepelende brancheorganisatie voor alle particuliere trainings- en opleidingsbureaus in Nederland. Leden van de NRTO onderscheiden zich door hun kwaliteit in aanpak, maatwerk, effectiviteit en de grote diversiteit in leeroplossingen. Met ons lidmaatschap onderschrijven wij de gedragscode van de NRTO.

 

logo-TLC
EMC maakt deel uit van The Learning Collective. The Learning Collective is een collectief van onafhankelijke organisaties, gepassioneerd over het menselijke potentieel en hun performance binnen organisaties. The Learning Collective bestaat uit EMCGooiconsultROINavigator en VDS Training Consultants.

logo performance Alliantie

EMC maakt samen met Gooiconsult en Tulser deel uit van de Performance Alliantie.

Bedrijfsgegevens

Wij factureren vanuit EMC Advies BV – BTW 8501.44.711.B.01. –  kvk nr. 51728672.
Onder bepaalde voorwaarden kan EMC BTW-vrij leveren. In dat geval factureren wij vanuit EMC Performance – BTW 8028.30.481.B.01 – kvk nr. 30117498.

Kijk hier voor de Algemene voorwaarden EMC Leren in bedrijf 2017 leveringsvoorwaarden van EMC.