Leergang Leren en Presteren verbinden

EMC Leergang

Het HRD vakgebied verandert snel. Leren voor medewerkers is belangrijk, maar heeft vooral nut als je dit verbindt aan prestatieverbetering. Als HRD professional ben jij een belangrijke spil in de organisatie met invloed op de performance, effectiviteit en efficiency van de organisatie.

Medewerkers benutten hun talent als ze op hun plek zitten en functioneren op hun best als ze de mogelijkheid hebben zich professioneel en persoonlijk te ontwikkelen. Om dit traject als HRD professional te begeleiden, ontwikkelde EMC Performance de vijfdaagse leergang ‘Leren en Presteren verbinden’. In deze leergang ga je samen met andere professionals aan de slag en leer je hoe je het talent van je medewerkers benut. De modules uit de leergang zijn ook los te volgen. Bekijk hieronder de vijf modules.

Leren en Presteren verbinden
Een betere prestatie van mensen leidt tot betere resultaten voor de organisatie. Leren en ontwikkelen is altijd gekoppeld aan een gewenste prestatieverbetering. Hoe verbind je leren en presteren?

Projectmanagement
Hoe werk je efficient aan een product van hoge kwaliteit? In dit onderdeel werk je aan een snelle time to market. Je leert samen te werken om snel en flexibel een oplossing te bieden zodat je op tijd kunt inspelen op de markt, klanten en omgeving. Je leert hiervoor meer over de Scrum-methodiek.

Zichtbaar resultaat
Als je investeert in je medewerkers, zie je dat graag terug. In dit onderdeel stel je aan het begin van een project vast wat je gewenste prestatieverbetering is. Je monitort de prestatieverbetering om de toegevoegde waarde te meten.

Werkleren
De werkplek is de meest krachtige leeromgeving. In dit onderdeel onderzoek je op welke manier je Werkleren effectief en efficiënt inzet. Op basis van een aantal principes van Werkleren, waaronder 70:20:10, maak je een ontwerp met daarin verschillende leerinterventies.

Breinkennis en leren
Deze module maakt de opleiding compleet door het ‘hoe’ centraal te stellen. Welke breinkennis verbetert effectiever leren en prestaties verbeteren. 

Door effectieve leervormen te ontwikkelen, bespaar je op trainingen, cursussen, coaching en digitale leermiddelen. Geïnteresseerd?  Kijk voor meer informatie op www.emcperformance.nl/leergang of neem contact op met Lotte Terwel via lterwel@emcperformance.nl 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *